Høgevarde Fjellpark

 

4 Høgevarde Fjellpark ble offisielt åpnet av ordføreren i Flå kommune 11.01.2013. Fjellparken består av en familiebakke som primært er åpen alle helger i vinter halvåret, samt jul, vinter og påskeferier. Bakken er ca. 300 meter lang og har en høyde diffreanse på 56 m. Fjellparken har gjennom den tiden den har holdt åpent, blitt et naturlig og hyggelig møtested her oppe på Høgevarde Hytteområde. I tilknytting til familiebakken er det satt opp et servicebygg som består av tekniskrom for skiheis, toaletter, kiosk/bar med alle rettigheter og en særegen glass lavvo. I Kiosken selges det lett bevertning som pølser, brus, kaffe, vaffel, vann, nøtter, VG etc.

Kiosken holder åpent samtidig som skiheisen, så primært lørdag og søndag, samt ferier i vinter halvåret. Når det gjelder lavvoen/servicebygget, så er det mulig og leie den til arrangement for de som ønsker det. Lenger ned på siden vil man finne nyttige lenker til informasjon vedrørende priser i bakken, kontaktinformajson for leie av lavvoen etc.

Steintak 3 bilder-5555

Kontaktinfo for leie av Høgevarde Fjellpark /lavvoen

Informasjon om arrangementer som holdes av Høgevarde AS, legges fortløpende ut under " siste nyheter" før det skal skje! Arrangementer dette kan omhandle er eksempelvis; Afterski, Pubkvelder etc.

Ved generelle spørsmål angående Høgevarde Fjellpark, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller ved spørsmål angående heisdrift, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen til Høgevarde Fjellpark og den særegne glasslavvoen vår!

DSC04170

 DSC04186

DSC04160

 Bilde under: Ordfører Tor Egil Buøen(grønn genser) har på dette tidspunktet den 11.01.2013 akkurat offisielt åpnet Høgevarde Fjellpark. Her gratulerer han daglig leder i Høgevarde AS; Erik Gulsvik, med et enestående bygg!

DSC04207

Få ledige i Hyttefelt 3.
Ta kontakt for mer informasjon!
Høgevarde AS - tfl 32 05 03 30, For visning: Gregers Barman Gabrielsen tlf 901 98 243 © Inviso AS 2010

KONTAKT HØGEVARDE

Høgevarde AS

kontortelefon: 32 05 03 30
vakttelefon: 992 99 400
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

KONTAKT FOR VISNING

Erik Gulsvik
Mobil: 900 92 544 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trond Gunnerud
Mobil: 934 56 300 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.